EEN PASSIEVOL BOLLYWOOD DANSAVONTUUR

EEN PASSIEVOL BOLLYWOOD DANSAVONTUUR

Maak uw India reis onvergetelijk: Leer een sensuele Bollywood dans door een professionele danseres! Dans vol energie in schitterende gekleurde kostuums en waan u een Bollywood ster!

BEHIND THE SCENES
In de ochtend neemt uw gids u mee naar een speciaal aangelegde studio. Hier kunt u een blik werpen op het werk dat achter de schermen gebeurd. U ziet de technici hun werk verrichten, iets wat normaal niemand ziet! Een aparte ervaring die niet voor iedereen is weggelegd. Maar er wacht nog een veel mooiere ervaring op u.

EEN SURREALISTISCHE ERVARING
Nadat u het werk achter de schermen heeft kunnen aanschouwen wordt u verder geleidt naar waar de Bollywood sterren zich gereed maken. Wat lippenstift hier, wat extra oogschaduw daar. Alles moet er perfect uitzien. Wie weet krijgt u de kans een echte Bollywood ster te ontmoeten! Een bijzondere ervaring die alleen degene met puur geluk kunnen beleven. U kunt zelfs een paar foto’s maken om deze bijzonder exclusieve ervaring vast te leggen.

EEN SPECTACULAIRE DANSVOORSTELLING
Vervolgens woont u een spetterende dansvoorstelling bij. Er wordt een dansshow opgevoerd waarbij u dansen ziet die uit de beruchte routines van Bollywood films komen. Ook worden tradities van formele dansen en volksdansen samengesmolten om u van een meeslepende Bollywood dansen te laten genieten.

DANS EN SPECIAL EFFECTS
Nadat de getalenteerde dansers hun show hebben afgerond is het uw beurt! Leer de beroemde danspassen uit de Bollywood films zelf en dans de sterren van de hemel. Na vol passie te hebben gedanst vervolgt u uw weg naar een post productie waar u een bezoek brengt aan een muziekstudio. Hier kunt een ander stukje van het werk achter de schermen zien. Ter afsluiting krijgt u een VFX video die precies laat zien hoe de special effects worden gecreëerd in Bollywood films.

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Overige entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige India ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

India henna

Inspiratiereis “Highlights van India”

Zie de Taj Mahal zoals u die nog nooit heeft en gezien, waan u in alle pracht en praal van het Hawa Mahal en ga op verkenning in het Amber Fort!

de Gouden driehoek per luxe Maharaja Express

Een majestueuze luxe trip die gegarandeerd onvergetelijk is voor al uw zintuigen!

Hawa-Mahal

Inspiratiereis “Fantastisch India”

Sta versteld van de schoonheid die dit land kent. Bezoek de rustplaats van Gandi, ga naar Chaumukha-tempel en kom tot rust op deze indrukwekkende reis.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR INDIA WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.