Geko

INSPIRATIEREIS “EXOTISCH MADAGASKAR” 10 DAGEN

INSPIRATIEREIS “EXOTISCH MADAGASKAR” 10 DAGEN

Een Malagassiche luxe reis naar de meest magische plekjes die Madagaskar te bieden heeft. Aanschouw de “Red Tsingy” en kom tot rust in het paradijs van Floraly Komba.

DAG 1 – AANKOMST
Vandaag verlaat u Nederland en vertrekt naar Madagaskar. Uw wordt bij aankomst warm verwelkomt door uw privéchauffeur die tevens uw gids zal zijn tijdens uw rondreis. Op het vliegveld kunt u eventueel gemakkelijk geld wisselen voordat u vertrekt naar uw hotel, een charmant hotel gelegen in het centrum van de stad.

DAG 2 – DIEGO SUAREZ
Per binnenlandse vlucht komt u aan in de noordelijke stad Diego Suarez. Deze aan de kust gelegen Malagassische stad biedt naast haar haven een overvloed aan schitterende stranden, nationale parken en reservaten waar u de rest van de dag uw tijd vrij kunt besteden.

DAG 3 – MONTAGNE D’AMBRE NATIONAL PARK
Vandaag brengt u een bezoekje aan het Montagne d’Ambre National Park. Een gigantisch park met 300,000 hectare aan vulkanisch gebied en hoogteverschillen tussen de 800 en 1,475 meter! Natuur is hier werkelijk overal aanwezig in een grote diversiteit aan flora en fauna. Vind in dit bergwoud een overdaad aan medische planten, grote bomen, orchideeën, varens en nog zoveel meer! Tevens leven hier verscheidene lemuren en één van de kleinste kameleons die op Madagaskar leven, de brookesia minima, en één van de kleinste primaten in de wereld, de Microcebus rufus. Maak een wandeling door het park en neem de schoonheid van de natuur in u op.

DAG 4 – THE RED TSINGY
s’ Ochtends wacht er een fantastische plek op u wanneer u op weg gaat naar het Ankarana Nature Reserve. Dit wonder wordt de “The Red Tsingy” genoemd en is een resultaat van steenerosie gesleten door wind en regen over honderden jaren. Een plek van ongekende schoonheid. Een waar mirakel, maar tevens zeer kwetsbaar. Te midden van een savanneachtig gebied met wilde palmbomen bevindt zich het pad dat u naar deze speciale Tsingy leidt. Na een hobbelig en stoffig stukje rijden maakt u hier een gemakkelijke wandeling naar de Tsingy. Dichtbij de Tsingy geniet u van uw Malagassische picknick en reist u vervolgens verder naar het oosten.

DAG 5 – CIRCUIT BENABONY EN SUSPENSION BRIDGE
Deze dag is volledig toegewijd aan het nationale park van Ankarana. U wandelt door het circuit “Circuit Benabony” dat u door de Tsingy naar de “suspension bridge” brengt. Hier heeft u waanzinnige uitzichten over de punten van de Tsingy. Als u wenst de hele dag te lopen is het mogelijk een andere grot te bezoeken aan de oostkant van het park. De gids vertelt u graag het verschil tussen beide. Na overheerlijk gepicknickt te hebben keert u terug naar het hotel.

DAG 6 – NOSY KOMBA
U reist verder zuidwaarts naar Ankify en verlaat zo het unieke Ankarana reservaat. Ankify is het startpunt om naar Nosy-Be en Nosy Komba island te komen en nadat u gearriveerd bent reist verder per privé motorboot naar Nosy Komba Island.

DAG 7, 8 EN 9 – FLORALY KOMBA
Voor een onvergetelijke vakantie is Floraly Komba een must. De locatie van deze prachtige plek is exceptioneel! Genesteld in het hart van een beschermde baai omringd door natuur. Voel de ontspanning die deze plek afgeeft. Fantastisch door haar golven en de egale zonsondergangen. De nabijheid van het ambachtelijke dorpje Ampangorina en haar winkeltjes maakt deze plek tot de ideale locatie om van uw vakantie te genieten. Vanuit Floraly Komba ontdekt u adembenemende landschappen. Of u liever door kristalhelder water met beschermde koraalriffen duikt, u zich verwonderd op het idyllische strand of kennis maakt met de zeedieren die leven in het gebied. Er valt voor iedereen iets te beleven!

DAG 10 – ANTANANARIVO
Na 3 schitterende dagen op Floraly Komba vliegt u terug naar de hoofdstad van Madagaskar. Na uw aankomst wacht u op uw vlucht terug naar huis. Daarna verlaat u het eiland met onvergetelijke herinneringen en de mooiste verhalen.

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF: €1080,- OP BASIS VAN 2 SAMENREIZENDE PERSONEN. *DIT IS EEN VANAF PRIJS DIE VARIEERT OP BASIS VAN GEKOZEN CATEGORIE EN SEIZOEN.

Wil u Madagaskar extra luxe beleven? Wij kennen prachtige stijlvolle luxe lodges, ultiem verwennen en genieten van dit prachtige land. Neem contact met ons voor een beleving op maat.

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in Malagassische luxe accommodaties
 • Vervoer per privé auto met Engelssprekende chauffeur conform programma
 • Alle entreegelden
 • Verplichte gids in parken
 • Lunch op dag 3, 4 en 5
 • Ontbijt en diner vanaf 2 tot en met dag 9
 • alle Transfers behalve transfer in Antananarivo

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Overige maaltijden
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Madagaskar ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

INSPIRATIEREIS “ONTDEK DE SCHOONHEID VAN MADAGASKAR”

Bezoek de meest unieke nationale parken van Madagaskar. Kom in contact met lemuren en spot aparte diersoorten die nergens elders te vinden zijn.

Luxe-Madagaskar

“LUXE ZEILREIS MADAGASKAR”

Geniet van de onderzeese fauna in Mangily en haar uitzonderlijke lagune. Bezoek de spectaculaire van Madagaskar flora en fauna te water!

baobab

MAAK EEN WANDELING DOOR HET BAOBAB GEBIED

Kom tijdens een enerverende wandeling langs de Baobab bomen en laat u verwonderen door de bijzondere vormgeving.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Maki

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.