DE ULTIEME SANDAKAN RAINFOREST EXPERIENCE

Combineer uw Maleisië reis met ongerept Sandakan en aanschouw unieke diersoorten. Kom dichterbij dan ooit bij de met uitsterven bedreigde neusapen, orang-oetans en honingberen. U spot mogelijk zelfs mutslangoeren en neushoornvogels! Ook de omgeving is een juweeltje om te aanschouwen!

Lees Meer

STREETFOOD EXPERIENCE KUALA LUMPUR

Beleef de ultieme streetfood experience van Maleisië in Kuala Lumpur tijdens deze 4-uur durende tour. U ontdekt de kleurrijke geschiedenis van Maleisië, lokale lekkernijen, de geweldige variëteit aan gerechten en wordt geprikkeld door de aroma's van verschillende kruiden op de beroemde avondmarkt Pasar Malam.

Lees Meer

MODERN EN NOSTALGISCH BRUNEI

3 DAGEN

Brunei heeft twee gezichten, allebei even fantastisch om te ontdekken. Aan de ene kant de moderne hoofdstad met zijn sprookjesachtige gebouwen en aan de andere kant van de rivier de nostalgische sereniteit van het waterdorp.

Lees Meer

INSPIRATIEREIS “HIGHLIGHTS WEST-MALEISIË”

10 DAGEN

Geniet van de glooiende heuvelpartijen van de Cameron Highlands, leer alles over het koloniale verleden van Penang en Malakka en Laat u verrassen door de fascinerende bezienswaardigheden van Kuala Lumpur. Vietnam is erg variërerend.

Lees Meer

INSPIRATIEREIS “WEST-MALEISIË EN TAMAN NEGARA”

14 DAGEN

Maleisië is rijk aan exotische dieren. De neushoornvogel met zijn tropische kleuren, de fascinerende orang-oetan en de bijzondere slangen, u kijkt uw ogen uit tijdens de avontuurlijke jungletochten in de Mangrove en Taman Negara.

Lees Meer

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MALEISIË WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Malaysia-tample

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.