DE ULTIEME SANDAKAN RAINFOREST EXPERIENCE

DE ULTIEME SANDAKAN RAINFOREST EXPERIENCE

Combineer uw Maleisië reis met ongerept Sandakan en aanschouw unieke diersoorten in het regenwoud. Kom dichterbij dan ooit bij neusapen, orang-oetans en honingberen. U spot mogelijk zelfs mutslangoeren en neushoornvogels!

ORANG-OETANS
U krijgt een warm welkom op de Sandakan Airport en afhankelijk van uw schema, vertrekt reist u vandaag verder richting Sepilok Orangutan Sanctuary. Hier wennen gevangen genomen orang-oetans weer aan het leven in het wild. U kunt deze prachtige beesten op uw gemak bekijken bij de voederstations in het regenwoud en bij het opvangcentrum. Om 10 uur kunt u zien hoe de dieren gevoerd worden voordat u na een half uurtje verder op pad gaat naar het Bornean Sun Bear Conservation Center.

HONINGBEREN
Dit centrum redt gevangen honingberen en is betrokken bij het welzijn, de rehabilitatie en het onderwijs van de honingberen. Deze beren kijken u lieflijk met puppyogen aan en hebben dan ook niet voor niets de bijnaam hondenbeer gekregen. Er leven zo’n 30 beren in het berenhuis en hun buitenomgevingen.

NEUSAPEN
Na een smakelijke lunch vertrekt u naar de Labuk Bay Proboscis Monkey Sanctuary. Dit particuliere gerunde reservaat bevindt zich op landgoed met oliepalmen en biedt de unieke kans om neusapen te zien. Deze apen zijn wild maar gewend aan mensen en komen vaak erg dicht bij de bezoekers. De neusapen in Labuk Bay leven in een gefragmenteerde habitat omringd door een palmolieplantage. Omdat er onvoldoende voedsel is in het regenwoud, krijgen de apen een aanvullend dieet. U kunt de apen hun buikjes vol zien eten van hun gratis maaltijd. Grote groepen neusapen trekken vanuit het nabijgelegen bos en mangroves naar het houten platform waar hun maaltje klaar voor ze staat.

SPOT ANDERE DIERSOORTEN!
Labuk Bay biedt tevens een unieke kans om dichtbij normaal verlegen wezens tegen te komen. Mutslangoeren en neushoornvogels worden soms gezien in Labuk Bay. Wie weet kunt u er ééntjes spotten! Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel.

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Overige entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Maleisië ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Cultural-tour

MODERN EN NOSTALGISCH BRUNEI

Brunei heeft twee gezichten, allebei even fantastisch om te ontdekken. Aan de ene kant de moderne hoofdstad met zijn sprookjesachtige gebouwen en aan de andere kant van de rivier de nostalgische sereniteit van het waterdorp.

Malaysia-Sate

STREETFOOD EXPERIENCE KUALA LUMPUR

Beleef de ultieme streetfood experience van Maleisië in Kuala Lumpur. U ontdekt de lokale lekkernijen, de geweldige variëteit aan gerechten en wordt geprikkeld door de aroma’s van verschillende kruiden.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MALEISIË WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Cameron-Highlands

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.