Brunei

MODERN EN NOSTALGISCH BRUNEI

MODERN EN NOSTALGISCH BRUNEI

DAG 1 – WELKOM IN BRUNEI!
Ontmoet uw gids op de luchthaven en uw trip kan beginnen! U rijdt naar de grens tussen Sarawak en Brunei, passeert daar de immigratie en rijdt door het platteland van Brunei naar Bandar Seri Begawan, de hoofdstad van het Sultanaat.

DAG 2 – BRUNEI STAD EN BOOTTOCHT
U ontdekt vandaag wat Brunei allemaal te bieden heeft. U gaat eerst de ochtendmarkt bezoeken, waar u een inkijkje krijgt in de lokale producten van Brunei. U bezoekt ook de sprookjesachtige Sultan Omar Ali Saifuddien moskee, met zijn witte muren en gouden koepels is deze moskee een plaatje om te zien. De officiële residentie van zijne majesteit de Sultan Negara Brunei Darussalam komt ook aan bod. U mag hier helaas niet binnentreden, maar een kijkje van buitenaf is ook zeker de moeite waard. Het is het grootste woonpaleis ter wereld, en is uiteraard ook deels in het goud gestoken. Na de lunch bezoekt u het Royal Regalia museum dat een verzameling koninklijke parafernalia herbergt. Maak daarna een boottocht rond het grootste waterdorp ter wereld, bezoek een lokaal huis op palen waar u het dagelijkse leven kunt aanschouwen van een dorpsbewoner, wonend aan de Brunei rivier.

DAG 3 – RIVIERENSAFARI
U wordt naar de aanlegsteiger in de hoofdstad gebracht. Stap daar aan boord van een houten boot en cruise over de rivier langs het waterdorp en de stad. Deze ervaring geeft een goed beeld van de twee verschillende werelden; aan de ene kant de nostalgische sereniteit van het waterdorp en aan de andere kant van de rivier de modern ontwikkelde hoofdstad. U vaart ook langs de officiële residentie van Zijne Majesteit de Sultan van Brunei. Na het passeren van het Koninklijk Paleis vaart u langzaam richting de mangrovebossen die de rivieren en kreken van Brunei bekleden. Zie mudskippers die op de oevers van de rivier springen. Als u geluk heeft, ziet u ijsvogels in het water duiken om kleine vissen te vangen. Witte zilverreigers en nachtreigers worden ook vaak waargenomen tijdens deze tour. Vaar over de mangroves op zoek naar de zeldzame en met uitsterven bedreigde neusaap die meestal in de vroege ochtend in de buurt van het water voorkomt.

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF €450,- OP BASIS VAN 2 SAMENREIZENDE PERSONEN. U KUNT OOK KIEZEN VOOR EEN LUXERE VARIANT, VRAAG BIJ ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

INBEGREPEN:

  • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
  • Engelssprekende gids
  • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

  • Overige maaltijden
  • Overige entreegelden
  • Fooien
  • Eventuele toeslagen-en of belastingen
  • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Maleisië ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Malaysia-Sate

STREETFOOD EXPERIENCE KUALA LUMPUR

Tijdens deze tour maakt u kennis met de verschillende soorten lokale snacks die populair zijn in Maleisië. Het heerlijke eten zorgt ervoor dat uw zintuigen worden geprikkeld.

DE ULTIEME SANDAKAN RAINFOREST EXPERIENCE

Combineer uw Maleisië reis met ongerept Sandakan en aanschouw unieke diersoorten. Kom dichterbij dan ooit bij de met uitsterven bedreigde neusapen, orang-oetans en honingberen.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MALEISIË WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Batu-Caves

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.