Malaysia-streetfood

STREETFOOD EXPERIENCE KUALA LUMPUR

STREETFOOD EXPERIENCE KUALA LUMPUR

Ontdek de gerechten en eetcultuur van Kuala Lumpur tijdens deze 4-uur durende streetfood experience.

De kleurrijke geschiedenis van Maleisië heeft een erfenis achtergelaten van niet alleen etnische diversiteit, maar ook een geweldige variëteit aan gerechten en een levendige eetcultuur. Tijdens deze tour, waar eten mensen samenbrengt en iedereen aanspreekt, maakt u kennis met de verschillende soorten lokale snacks die populair zijn bij de gemengde gemeenschappen in Maleisië. Het heerlijke eten zorgt ervoor dat uw zintuigen worden geprikkeld.
U begint uw streetfood experience met een rit naar Taman Connaught. Laat u door de aroma’s begeleiden tijdens de korte wandeling naar de beroemde Pasar Malam (avondmarkt). Dit is een drukke plaats, waar het eten bij de voedselkiosk en eten onderweg een veelvoorkomend zicht is tussen de gemengde menigte. Na het genieten van het aanbod van de Pasar Malam keert u terug naar Lebuh Ampang voor Indiase thee en een assortiment zoete snoepjes, donuts en rotis (lokale gebakjes). Na deze overdadige middag vol geuren en kleuren wordt u teruggebracht naar uw hotel.

INBEGREPEN:

  • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
  • Engelssprekende gids
  • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

  • Overige maaltijden
  • Overige entreegelden
  • Fooien
  • Eventuele toeslagen-en of belastingen
  • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Maleisië ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

MALEISIË: DE ULTIEME SANDAKAN RAINFOREST EXPERIENCE

Combineer uw Maleisië reis met ongerept Sandakan en aanschouw unieke diersoorten. Kom dichterbij dan ooit bij de met uitsterven bedreigde neusapen, orang-oetans en honingberen.

Cultural-tour

MODERN EN NOSTALGISCH BRUNEI

Brunei heeft twee gezichten, allebei even fantastisch om te ontdekken. Aan de ene kant de moderne hoofdstad met zijn sprookjesachtige gebouwen en aan de andere kant van de rivier de nostalgische sereniteit van het waterdorp.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MALEISIË WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Malaysia-tample

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.