PROEF BEKENDE KONINKLIJKE GERECHTEN EN MAAK EEN SPECTACULAIRE BALLONVAART OVER BAGAN

PROEF BEKENDE KONINKLIJKE GERECHTEN EN MAAK EEN SPECTACULAIRE BALLONVAART OVER BAGAN

DAG 1 – KONINKLIJK ETEN
De 1e dag stort u zich volledig op het overheerlijke eten in Bagan. De koning had zo’n grote passie voor eten, dat hij bij elke maaltijd 300 verschillende gerechten bestelde! U gaat erachter komen wat de koning zoal at en waar deze producten vandaan komen. Van bitter tot zoet en typische Birmaanse ingrediënten in een lokaal klooster. U eindigt deze bijzondere ervaring met een maaltijd zoals de koning hem besteld zou hebben, alleen dan met 30 verschillende gerechten.

DAG 2 – FIETSEN DOOR BAGAN
Fietsen door het prachtige Bagan, een ervaring rijker! Wij vinden Bagan misschien wel mooier dan Angkor Wat en dat is niet alleen om de schoonheid van de tempels maar vooral door het prachtige, unieke landschap. De gids gaat u de meest spectaculaire uitzichten laten zien. U kunt op elke moment even stoppen om foto’s te maken. Na de fietstocht genieten we van een authentieke lunch. Ook brengt u een bezoek aan een Birmese kunstenaar. Hij woont in een dorpje vol met schrijvers, kunstenaars, artiesten en andere creatievelingen. U wordt zeer gastvrij ontvangen en u komt van alles te weten over het werken en leven in Bagan. Een van de artiesten is de bekende Maung Thiha, afgestudeerd aan de school voor de schone kunsten. Hij heeft exposities in Hong Kong, Thailand en Myanmar gehad.

Optioneel kunt u een adembenemende ballonvaart over Bagan maken. Dit is een absoluut hoogtepunt als u Myanmar bezoekt. Vroeg in de ochtend voor zonsopkomst wordt u opgehaald. De heteluchtballon voert u mee over de ruim 3000 tempels in Bagan. De mist die langzaamaan tijdens de zonsopkomst wegtrekt, maakt het een sprookjesachtig tafereel.

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF: €162,- OP BASIS VAN 2 SAMEN REIZENDE PERSONEN

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Myanmar ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Inle Lake

Ontdek het ongerepte Inle lake

De privé boottocht brengt u naar een charmant dorpje in het Zuiden van het meer, waar er een authentieke lunch voor u is bereid.

Shwedagon Pagode

Ontmoet de “Green princess”

Ontmoet de Birmese prinses Daw Dewi Thant Sin, ook gaan we een kijkje nemen bij de imposante Shwedagon pagode.

High tea en Shwedagon pagode

Tijdens deze wandeltocht ziet u bijzondere gebouwen uit de 19e en 20e eeuw en genieten we van een high tea vol lokale lekkernijen.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MYANMAR WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.