DE HEILIGE GOUDEN ROTS

DE HEILIGE GOUDEN ROTS

DAG 1
De Gouden Rots is voor veel Birmezen de heiligste tempel van heel Myanmar. U wordt na het ontbijt opgehaald door een privéchauffeur die u bijna tot aan de top brengt. De laatste 4 kilometer zult u echter lopend naar de top afleggen. Maar als u eenmaal het indrukwekkende uitzicht bovenaan de top ziet, bent u dat laatste stukje alweer vergeten. De tempel is zo bijzonder omdat het letterlijk een gouden rots is. De rots balanceert op de top van de 1100 meter hoge berg, en de Birmezen zijn er heilig van overtuigd dat de rots op zijn plek blijft liggen, ze geloven zelfs dat mensen die naar de gouden rots kijken, zelf boeddhistisch worden. Vele Birmezen en tegenwoordig ook toeristen, bezoeken deze heilige tempel. We overnachten in de buurt van De Gouden Rots.

DAG 2
In de ochtend krijgt u nog de kans om De Gouden Rots met zonsopgang te zien. Na het ontbijt in het hotel maken maakt u weer een wandeltochtje naar beneden, waar de chauffeur al op u staat te wachten. De chauffeur brengt u naar Bago, de voormalige hoofdstad. Hier brengt u een bezoek aan het Kyakhat Wine klooster. Indrukwekkend omdat hier heel veel monniken samenkomen en dit in alle stilte doen.

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Myanmar ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

BEKENDE KONINKLIJKE GERECHTEN VAN BAGAN

Proef het lekkerste eten van Bagan, maak een fietstocht en u krijgt de kans om een overweldigende ballonvaart over Bagan te maken.

AUTHENTIEK EN HISTORISCH MANDALAY

Deze stad is bezaaid met tempels en paleizen, omdat dit de voormalige hoofdstad was. Bezoek het koninklijk paleis of wandel over de U-bein brug.

Kalaw

DE MYSTERIEUZE PINDAYA GROTTEN IN KALAW

In Kalaw brengen we een bezoek aan de mystieke Pindayagrotten middenin de prachtige, ongerepte natuur van de Shan heuvels.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MYANMAR WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Myanmar

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.