GENIET VAN EEN BIRMESE HIGH TEA VOL LOKALE LEKKERNIJEN EN BEZOEK DE SHWEDAGON PAGODE

GENIET VAN EEN BIRMESE HIGH TEA VOL LOKALE LEKKERNIJEN EN BEZOEK DE SHWEDAGON PAGODE

DAG 1 – HIGH TEA IN HET STRAND HOTEL
Bij aankomst op het vliegveld van Yangon, zult u de gids en uw privéchauffeur ontmoeten, zij brengen u naar het hotel. Yangon is uniek, met zijn vele koloniale bouwwerken en de beroemde Shwedagon pagode. Na het ontbijt of de lunch, zult u dit ontdekken tijdens een eerste wandeltour die u naar al deze bijzondere gebouwen leidt. Eén van deze gebouwen is “het secretariaat”, een werkelijk imposant en bijzonder gebouw. Hier vond de aanslag op Generaal Aung San plaats. Na de tour gaat u naar het bekende Strand hotel voor een heerlijke high tea waar u geniet van overheerlijke spijzen.

DAG 2 – SHWEDAGON PAGODE
In de verste verte blinkt het goud van deze pagode. Ook van dichtbij blijft deze pagode zeer indrukwekkend en raakt u hier niet snel uitgekeken. Maar wat is het verhaal achter deze pagode? Daar komt u vandaag achter tijdens een interactieve tour, u krijgt de gehele geschiedenis van de pagode te horen. U krijgt een dieper inzicht in de boeddhistische religie en hoe het spirituele geloof gemixt wordt met het geloof in nats. Een intrigerende tour die aan het begin van de heuvel start en langs workshops, markten en kloosters gaat. Deze onderdelen zijn essentieel als u meer wil begrijpen van het land tijdens de rest van de reis. De tour is inclusief een Birmaans ontbijt, offers aan monniken en de pagode, een bezoek aan een toekomstvoorspeller en een Birmaanse lunch.

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF: €160,- OP BASIS VAN 2 SAMEN REIZENDE PERSONEN

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Myanmar ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Inle Lake

Ontdek het ongerepte Inle lake

De privé boottocht brengt u naar een charmant dorpje in het Zuiden van het meer, waar er een authentieke lunch voor u is bereid.

gerechten

Bekende koninklijke gerechten van Bagan

proef het lekkerste eten van Bagan, maak een fietstocht en u krijgt de kans om een overweldigende ballonvaart over Bagan te maken.

Shwedagon Pagode

Ontmoet de “Green princess”

“Ontmoet de Birmese prinses Daw Dewi Thant Sin, ook gaan we een kijkje nemen bij de imposante Shwedagon pagode”.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MYANMAR WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.