PRIVÉ BOOTTOCHT OVER HET ONGEREPTE INLE LAKE

PRIVÉ BOOTTOCHT OVER HET ONGEREPTE INLE LAKE

DAG 1 – WANDELTOCHT INLE LAKE
Weg van de drukbezochte toeristenpaden en de activiteiten die iedereen doet,  nemen wij  u mee naar het charmante dorpje Nam Tok waar verschillende stammen wonen. U wordt s’ ochtends rond 07:30 opgehaald door de gids om een tocht van 2,5 uur te maken langs schilderachtige landschappen. Onderweg maakt u een stop om een pottenbakkerij te bezoeken in Kyauk Taing. Als u in Phayartaung bent aankomen, maakt u een wandeling van 2 á 3 uur naar het Nam Tok dorp dat wordt bewoond door de Shan, Intha en de Pa O. U zult geen souvenirwinkels en restaurants vinden in dit stille en serene gedeelte van het meer, maar u kunt hier wel ultiem genieten van de prachtige natuur. Ook vertellen de volkeren graag over hun leven aan het meer en maken zij een zelfbereide lunch voor u. Hierna vertrekt u weer richting het hotel.
.

DAG 2 – PRIVÉ BOOTTOCHT
In de ochtend gaat u met een lokale gids het dorpsleven in Phayartaung ontdekken inclusief een bezoek aan het klooster. Ook zult u met uw gids de Samkar tempels en het dorp een bezoek brengen. Daarna maakt u een privé boottocht om de ruïnes van de tempel Hmawbi, de drijvende tuinen, de dorpjes op palen en andere plekken waar het meer bekend om staat te bezoeken. U komt aan het einde van de dag aan de steiger in Nyaung Shwe.

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF: €219,- OP BASIS VAN 2 SAMEN REIZENDE PERSONEN

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Myanmar ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

High tea en Shwedagon pagode

Tijdens deze wandeltocht ziet u bijzondere gebouwen uit de 19e en 20e eeuw en genieten we van een high tea vol lokale lekkernijen.

Shwedagon Pagode

Ontmoet de “Green princess”

“Ontmoet de Birmese prinses Daw Dewi Thant Sin, ook gaan we een kijkje nemen bij de imposante Shwedagon pagode”.

gerechten

Bekende koninklijke gerechten van Bagan

Proef het lekkerste eten van Bagan, maak een fietstocht en u krijgt de kans om een overweldigende ballonvaart over Bagan te maken.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MYANMAR WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.