Keng Tung

ONTMOET DE INSPIRERENDE “GREEN PRINCESS” EN BEZOEK DE SHWEDAGON PAGODE

ONTMOET DE INSPIRERENDE “GREEN PRINCESS” EN BEZOEK DE SHWEDAGON PAGODE

DAG 1 – ONTMOETING MET DE PRINSES
Verstopt om de hoek van het Shwedagon Pagode paleis, nodigen wij u uit om binnen te komen in het knusse huis van de Birmaanse prinses Daw Dewi Thant Sin, afstammeling van de laatste koning van Myanmar. Haar passie ligt bij het milieu en de toekomst. Als activiste, onderzoekster, adviseuse en uitgeefster, gebruikt zij al haar energie om te vechten voor de volgende generaties. Wees geïnspireerd door haar veerkracht en slimme overpeinzingen van het hedendaagse Myanmar.

DAG 2 – SHWEDAGON PAGODE
In de verste verte blinkt het goud van deze pagode. Ook van dichtbij blijft deze pagode zeer indrukwekkend en raakt u hier niet snel uitgekeken. Maar wat is het verhaal achter deze pagode? Daar komt u vandaag achter tijdens een interactieve tour, want u krijgt de gehele geschiedenis van de pagode te horen.  Evenzeer krijgt u een dieper inzicht in de boeddhistische religie en hoe het spirituele geloof gemixt wordt met het geloof in nats.

EEN INTERACTIEVE TOUR
Een intrigerende tour die aan het begin van de heuvel start en langs workshops, markten en kloosters gaat. Bovendien zijn deze onderdelen zijn essentieel als u meer wil begrijpen van het land tijdens de rest van de reis. De tour is zowel inclusief een Birmaans ontbijt als offers aan monniken en de pagode, een bezoek aan een toekomstvoorspeller en als laatste een Birmaanse lunch.

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF: €125,- OP BASIS VAN 2 SAMEN REIZENDE PERSONEN

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Myanmar ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Bekende koninklijke gerechten van Bagan

Proef het lekkerste eten van Bagan voordat u een prachtige fietstocht maakt en tenslotte krijgt u de kans om een sensationele ballonvaart over Bagan te maken.

High tea en Shwedagon pagode

Tijdens deze wandeltocht ziet u bijzondere gebouwen uit de 19e en 20e eeuw en genieten we van een high tea vol lokale lekkernijen.

Inle Lake

Ontdek het ongerepte Inle lake

De privé boottocht brengt u naar een charmant dorpje in het Zuiden van het meer, waar er intussen een authentieke lunch voor u is bereid.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR MYANMAR WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Myanmar

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.