Kauri-Cliffs

EXCLUSIEVE ACTIVITEITEN KAURI CLIFFS 3 DAGEN

EXCLUSIEVE ACTIVITEITEN KAURI CLIFFS 3 DAGEN

Tijdens deze 3-daagse golfexperience in Kauri Cliffs, geniet u van prachtige uitzichten en leuke activiteiten. De golfbaan is prachtige gelegen, vlak naast de kliffen, waarbij de golfballen de zee in storten. U kunt ook talloze andere activiteiten ondernemen, zie hieronder

NATUURWANDELINGEN
Geniet van prachtige wandelingen op het 6000 hectare grote landgoed van Kauri Cliffs, variërend van een wandeling van 10 minuten door de bush, langs de prachtige Kauri-boom (700-900 jaar oud) tot een twee uur durende wandeling met een bezoek aan de waterval, Waiaua Bay, of Little Takou Beach. Dit zijn enkele magische plekken om te bezoeken. De keuken biedt een snackpakket met lichte versnaperingen en andere benodigdheden als u dat wilt.

PINK BEACH
Pink Beach bestaat uit kleine roze schelpen en is omringd door prachtige Pohutukawa-bomen. Dit strand is perfect voor schelpen rapen en picknicken.

VISSEN
De lokale gids van Kauri Cliffs brengt u naar één van de stranden op het terrein. Misschien vangt u snapper of kahawai (vergelijkbaar met een blauwe vis). Breng uw vangst terug naar de lodge en de chef bereidt het voor u tijdens het diner. Dit is verse vis op zijn best! Een groot deel van deze viservaring is de sereniteit en schoonheid van deze spectaculaire omgeving.

KAURI CLIFFS SPA
Kauri Cliffs Spa ligt in een Totara bos en biedt een exclusief aanbod van unieke ervaringen en holistische therapieën, evenals natuurlijke, inheemse producten. Gasten kunnen de spa-ervaring verbeteren door wat tijd door te brengen in de sauna, het bubbelbad, het verwarmde overdekte zwembad en het ultramoderne fitnesscentrum, uitgerust met een volledig spectrum aan fitnessapparaten en losse gewichten.

QUAD BIKING
Nadat u uw gids hebt ontmoet en bedieningsinstructies hebt ontvangen, bent u klaar om te genieten van uw quad-ervaring. Uw reis begint met een rit door het dennenbos en de met vee gevulde paddocks voordat u even stopt bij de waterval. Als u doorrijdt, geniet u van het adembenemende panoramische uitzicht op de Cavalli eilanden en de Stille Oceaan. Deze spannende rit is de perfecte manier om de afgelegen plekken van het 6000 hectare grote landgoed te bezoeken die op geen enkele andere manier toegankelijk zijn.

PAARDRIJDEN
Rij met Kate Hewlett die heeft deelgenomen aan evenementen zoals de Burghley en Badminton Horse Trials en die deel uitmaakte van het Nieuw-Zeelandse Olympische Team in 2004. Verken Kauri Station en de omgeving op prachtige zachte paarden, terwijl u zich een weg baant door het inheemse bos en de boerderij naar het strand, waar u kunt rijden op het zand en daarna kunt genieten van een picknicklunch.

INBEGREPEN:

 • Accommodatie o.b.v. 2 personen in tweepersoonskamers
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Activiteiten zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vluchten (indien gewenst is dat mogelijk)
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden
 • Eventuele toeslagen creditcard
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Nieuw-Zeeland ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

lodge-aerial-photo

INSPIRATIEREIS “KAURI CLIFFS”

Met een privéhelikopter wordt u naar uw luxe accommodatie gebracht, vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft op de Stille Oceaan. U gaat op een wijntour in een beroemde wijnregio, kunt gaan golfen langs de kliffen en bezoek met een speedboot machtige watervallen.

Kauri-Cliffs

LUXE OVERNACHTEN

De accommodaties in Kauri Cliffs zullen al uw verwachtingen overtreffen. Met een helikopter wordt u hiernaartoe gebracht en u zult slapen in een compleet uitgeruste lodge.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR NIEUW-ZEELAND WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Nieuw-Zeland

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.