berg-in-peru

MAGNIFIEKE PERUAANSE HOOGLANDEN PER LUXE ANDEAN EXPLORER

MAGNIFIEKE PERUAANSE HOOGLANDEN PER LUXE ANDEAN EXPLORER

Een warm welkom aan boord van de Andean Explorer! Een ontvangst met Peruaanse cocktails. U vertrekt uit Cuzco de historische hoofdstad van het Inca rijk, door de Altipano richting Puno en de reflecterende schoonheid van het Titicacameer. Wandel door het historisch dorpje Raqchi, ook wel bekend als de tempel van Viracocha vanwege haar symbolische constructies.

LA RAYA
De Andean Explorer maakt ook een stop in La Raya. Het hoogste punt op de route van Cuzco naar Puno. Dit is de perfecte plaats om de prachtige sneeuw bedekte Andes te zien met velen lama’s en vicunja’s ronddolend in de omgeving. Hierna bereikt u het Titicacameer, het hoogste bevaarbare meer in de wereld! Een wonderlijk schouwspel!

COLCO CANYON EN DE SUMBAY GROTTEN
Door diepe valleien en hoge bergen waar Zuid-Amerika’s kameelachtigen grazen op de wijde open vlakten en het “big sky” land van de Peruaanse Altiplano reist u naar het natuurlijke mirakel van de Colco Canyon. Het dramatische rijk van de zwevende condor. Breng ook nog een niet te missen bezoek aan de Sumbay grotten, en ontdek de rotskunst van de vroege bewoners die leefden in de Peruaanse hooglanden.

AREQUIPA
Voordat u de vulkanische “witte stad” van Arequipa bereikt, dineert U in een van de authentieke dinerwagons volledig ingericht naar de Pullman wagons uit de 1920’s. In de bar geniet u van een cocktail in gezelschap van live Peruaanse muziek. Reis langs een van de mooiste spoorwegtrajecten ter wereld door de hoogste vlakten van de Andes!

RICHTPRIJS PER PERSOON VANAF: €1437,- OP BASIS VAN 2 SAMENREIZENDE PERSONEN. *DIT IS EEN VANAF PRIJS DIE VARIEERT OP BASIS VAN GEKOZEN CATEGORIE EN SEIZOEN.

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Overige entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Peru ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Machu-Picchu

MACHU PICCHU, DE PAREL VAN PERU”

Reis door “Sacred Valley” naar de bucketlist bestemming van Peru. ga op pad met een deskundige gids en geniet na afloop van een heerlijke “afternoon tea”.

Peru-woman

NEEM EEN KIJKJE IN HET LEVEN VAN EEN LOCAL

Leer meer over hoe de lokale bevolking leeft en de kost verdient. Schud de handen uit de mouwen en ervaar zelf het werk dat men doet.

Main-square

Historisch Plaza Major

Verken de schitterende Peruaanse architectuur op Plaza Major en haar prachtige gebouwen.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Colca-Canyon

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.