curryto

AUTHENTIEKE GROOTMOEDER’S CURRY & GIN TONICS

AUTHENTIEKE GROOTMOEDER’S CURRY & GIN TONICS

Deze moeder gaat u leren om echt Sri Lankaans te koken! De curry-krab die u gaat maken, zal u doen huilen van geluk. Als afsluiting geniet u van haar muziek, zang en een verkoelende gin-tonic.

EEN AUTHENTIEKE SMAAKBELEVING
Wanneer we reizen, proberen we altijd op zoek te gaan naar authentieke gerechten, dat is niet eenvoudig omdat veel restaurants toegeven aan de toeristische smaak en ze u een verwaterde versies van de klassiekers geven. Dat is niet wat we willen als we de echte smaken van Sri Lanka willen vinden. Geef ons de kans om u te laten zien hoe echt huisgemaakt Sri Lankaans eten smaakt – het zal een eyeopener zijn, een wereld apart van het gevreesde hotelbuffet. Herinneringen aan kindertijd en voedsel leiden altijd tot moeders en grootmoeders, hun eten smaakte altijd speciaal om de eenvoudige reden dat liefde een krachtig ingrediënt was.

A TRIP DOWN MEMORY LANE
Maakt u zich vanmiddag gereed om uw Sri Lankaanse moeder bij haar thuis te ontmoeten, die een curry-krab zal maken die u zal doen huilen van geluk en van specerijen. En als u de vurige curry combineert met een aantal gin-tonics om de hitte te bestrijden, bevindt u zich in een gedenkwaardige trip down memory lane naar een faux-kindertijd in Sri Lanka. Vertel het ons als u speciale dieetwensen heeft en de geweldige Surangi zal haar curry’s met magie bewerken. U kunt in principe alles van ananas tot groenten, zeevruchten en vlees eten. Eén ding is gegarandeerd, het zal uw smaakpapillen naar de maan en terug brengen!

INBEGREPEN:

  • Maaltijden zoals vermeld
  • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
  • Engelssprekende gids
  • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

  • Overige maaltijden
  • Extra diensten
  • Fooien
  • Eventuele toeslagen-en of belastingen

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Sri Lanka ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

bootsafari

ONVERGETELIJKE BOOTSAFARI IN GAL OYA

De enige bootsafari tijdens uw Sri Lanka reis! U kunt olifanten, krokodillen en zeldzame vogelsoorten spotten vanaf het water!

srilanka

“ONTWAPENEND SRI LANKA”

Ontdek nog meer onthullende geheimen en verpletterende uitzichten tijdens deze ontwapenende reis door Sri Lanka. U gaat op safari en ontdekt uw spirituele kant.

Makandura

INSPIRATIEREIS “OP AVONTUUR IN SRI LANKA”

De mix van cultuur, historie, natuur en wildlife maken dit eiland uniek en verrassend in alle opzichten. Verbaas uzelf niet over alle mogelijkheden die dit eiland biedt.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR SRI LANKA WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.