olifantjes

ONVERGETELIJKE BOOTSAFARI IN GAL OYA PARK

ONVERGETELIJKE BOOTSAFARI IN GAL OYA PARK

De enige wildlife bootsafari tijdens uw Sri Lanka reis! Zwemmende olifanten, magnifieke diersoorten en ongerepte natuur vanaf het water. Ontdek en ga op pad met uw persoonlijke natuurgids.

DIEREN IN HET WILD
Deze onvergetelijke bootsafari in het Gal Oya National Park is een geweldige kans om de dieren in het wild te observeren vanaf het prachtige meer van Gal Oya. U zult krokodillen, herten, olifanten en vele zeldzame vogelsoorten zien. Deze tour is de enige in Sri Lanka die u in staat stelt dieren vanuit het water te spotten en waarbij u uzelf kunt onderdompelen in de leefomgeving van de dieren. Misschien heeft u wel het geluk om de olifanten tussen de eilanden te zien zwemmen.

EEN BLIK TUSSEN DE VOGELS
U kunt zich ook aansluiten bij één van de plaatselijke onderzoekers om een wandeling te maken en te genieten van de vogels in overvloed waar het gebied om bekend staat. Er zijn een aantal mogelijke routes, van ontspannen wandelen rond het meer tot meer inspannende wandelingen door indrukwekkende granieten bergen om vervolgens te genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

TIP: EEN ONTSPANNEN FIETSTOCHT
U kunt zich gedurende uw verblijf, ook aansluiten bij één van de naturalisten tijdens een ontspannende fietstocht. U kunt voor een korter off-track parcours naar het kleine Kiri Oruwa meer kiezen, waar vele vogelsoorten zitten, of kiezen voor een rit over de langere hoofdweg die dwars door het nationale park loopt naar het prachtige Namya Oya reservoir.

INBEGREPEN:

  • Activiteiten zoals vermeld
  • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
  • Engelssprekende gids

NIET INBEGREPEN:

  • Entreegelden
  • Fooien
  • Eventuele toeslagen-en of belastingen
  • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Sri Lanka ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Makandura

INSPIRATIEREIS “OP AVONTUUR IN SRI LANKA”

De mix van cultuur, historie, natuur en wildlife maken dit eiland uniek en verrassend in alle opzichten. Verbaas uzelf niet over alle mogelijkheden die dit eiland biedt.

moeders-curry

GROOTMOEDER’S CURRY & GIN TONICS

Deze moeder gaat u leren om echt authentiek Sri Lankaans te koken! De curry-krab die u gaat maken, zal u doen huilen van geluk.

INSPIRATIEREIS “CULTUREEL SRI LANKA”

meer dan bieden alleen stranden en mooie natuur. Proef bijvoorbeeld de bijzonder lekkere keuken tijdens een authentieke kookworkshop of bezoek de UNESCO werelderfgoederen op het eiland.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS NAAR SRI LANKA WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.