BIZARRE ERVARING AAN DE KOREAANSE GRENS

BIZARRE ERVARING AAN DE KOREAANSE GRENS

BIZARRE ERVARING AAN DE KOREAANSE GRENS

Een spannende reis naar de Koreaanse grens (DMZ). Loop door de “Third Tunnel of Aggression”, hoor verhalen over de twee Korea’s en zet zelf een paar stappen in het gesloten Noord-Korea. Een bizarre ervaring om nooit te vergeten.

THIRD TUNNEL OF AGGRESSION
In de vroege ochtend rijdt u met uw prive chauffeur over de Freedom Highway naar Imjingak. brengt u een bezoek aan “Third Tunnel of Aggression”. De 73 meter diepgelegen tunnel is gegraven door Noord-Korea onder de grens door. Zuid-Korea kwam erachter doordat een Noord-Koreaanse overloper hen inlichtte. Door deze tunnel zouden 30.000 man per uur zich kunnen verplaatsen naar Zuid-Korea! Hoor meer over de twee landen en voel zelf de eigenaardige sfeer die heerst op deze opmerkelijke plek aan de Koreaanse grens

DORASAN OBSERVATORY EN DORASAN STATION
U vervolgd hierna uw weg naar de Dorasan Observatory waar u zo ver als de stad Kaesong over Noord-Korea uitkijkt. U ziet hier tevens propaganda village, een spookstad die naar vermoeden is gebouwd om te laten zien dat het land zeer welvarend is. U sluit de ochtend af met Dorasan Station. Een treinstation speciaal gebouwd om de twee Korea’s te verbinden als de oorlog ooit wordt beëindigt en idealiter weer 1 Korea worden of tenminste vrij naast elkaar kunnen bestaan. De rails zijn zelfs vroeger in gebruik geweest door goederentreinen die eens per week vracht van Zuid-Korea naar Noord-Korea vervoerde. Jammer genoeg heeft Noord-Korea dit amper een jaar in staat gehouden en worden de rails niet meer gebruikt.

JOINT SECURITY AREA
Na genoten te hebben van typische Koreaanse lunch rijdt u over de Unification Bridge naar het United Nation Command Security Battalion, ook wel “Camp Bonifas” genoemd. Om ervoor te zorgen dat u van alle regels op de hoogte bent krijgt een extra uitleg van alle regels waarna u met een militaire bus naar de Joint Security Area reist. Hier aangekomen maakt u een bezoek aan Freedom House Military Armistice Commission Building. Nadat u rond heeft kunnen wandelen en alles heeft kunnen bekijken keert u terug van de Joint Security Area naar uw hotel.

INBEGREPEN:

 • Alle overnachtingen in 4 of 5 sterren accommodaties
 • Ontbijt zoals vermeld
 • Vervoer per privé auto met chauffeur conform programma
 • Engelssprekende gids
 • Transfers zoals vermeld

NIET INBEGREPEN:

 • Internationale vlucht
 • Overige maaltijden
 • Overige entreegelden
 • Fooien
 • Eventuele toeslagen-en of belastingen
 • Overige transfers

“Hebben we u geïnspireerd?
Wilt u het prachtige Zuid-Korea ervaren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, op maat gemaakt reisvoorstel. Wij helpen u graag de meest unieke reis te creëren waar uw passie en wensen centraal staan! Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Seoul

INSPIRATIEREIS “AUTHENTIEK ZUID-KOREA”

Ervaar de Koreaanse cultuur in Hahoe Folk Village in Andong en waai uit aan de kust bij Oryukdo Skywalks in Busan.

Gyeongbokgung-palace

“INSPIRATIEREIS” CLASSIC HIGHLIGHTS ZUID-KOREA

Maak een rustgevende trektocht op Jeju Island, dwaal door Gukje Market in Busan en leer kimchi maken in Seoul.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Gyeongbokgung-palace

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.