CONTACT

EEN COMPLETE ONBEZORGDE VAKANTIE, UW ULTIEME DROOMREIS, EEN HUWELIJKSREIS OF EEN VERLENGING VAN UW BUSINESS TRIP: WIJ CREËREN EEN EXCLUSIEVE, PERSOONLIJKE REIS MET MAXIMAAL COMFORT EN EXCELLENTE SERVICES.
ONS MOTTO: WE DESIGN “ NON-GOOGLEABLE” EXPERIENCES

INSPIRATIE

“LEES DE PERSOONLIJKE REISVERHALEN EN BIJZONDERE ERVARINGEN VAN ANDERE REIZIGERS. TELKENS WEER EEN PERSOONLIJKE BELEVING. LUXE EN COMFORTABELE REIZEN OM NOOIT MEER TE VERGETEN. BELEEF DE MEEST UNIEKE MOMENTEN EN VERRAS UZELF!”

TRAVEL
TEAM

“WIJ STAAN VOOR U KLAAR. SAMEN MET DE LOKALE AGENTEN. PERSOONLIJKE BEGELEIDING VOOR EN TIJDENS UW REIS. BETROKKEN IN ALLES. WIJ ZORGEN VOOR ELK DETAIL, PRECIES ZOALS U WILT. WIJ BESPAREN U DE HASSLE EN ZORGEN ERVOOR DAT HET U AAN NIETS ONTBREEKT.”

VERVOER
ACCOMODATIE

“WILT U OVERNACHTEN ONDER DE STERRENHEMEL IN INDIA, IN EEN COMPLEET VERZORGDE TENT IN DE WOESTIJN IN ISRAEL, EEN CHARMANT 4* BOUTIQUE HOTEL OF VERWEND WORDEN IN EEN IN EEN LUXE 5* RESORT? WIJ ZORGEN ERVOOR DAT UW WENSEN UITKOMEN. VAN LUXE TREIN EXPERIENCES EN VERVOER MET PRIVÉCHAUFFEUR TOT HELIKOPTER AVONTUREN & TRANSPORT; U ZEGT HET MAAR!”

“Reizen maakt je rijker. Het is dat fantastische gevoel dat je iets beleeft. Dat je persoonlijk geraakt wordt. Dat is luxe. En dát wil ik U laten ervaren en laten zien.
In elke fase van uw leven zijn er weer andere, unieke werelden te ontdekken. Mijn passie is om de allermooiste reizen voor U te creëren. Puur genieten en geraakt worden.
Uw persoonlijke gids, van idee naar een onvergetelijke ervaring”

Met persoonlijke groet,

HEBBEN WE U GEÏNSPIREERD?
WIJ KIJKEN ER NAAR UIT VOOR U AAN DE SLAG TE GAAN!
MAIL OF BEL ONS OP:

INFO@XPLORETRAVEL.NL | 0651-234313

WIJ VERZEKEREN EN BELOVEN DAT UW VERWACHTINGEN ELKE DAG OVERTROFFEN WORDEN. EN DAT U MAXIMAAL ZULT EN KUNT GENIETEN VAN UW REIS. UW REISPLANNEN ZIJN IN DE BEST MOGELIJKE HANDEN.