Authentiek Japan
“AUTHENTIEK JAPAN” REISVERHAAL VAN ANNE EN LOES
“AUTHENTIEK JAPAN” REISVERHAAL VAN ANNE EN LOES

Het was altijd een wens voor mij om een keer met mijn dochter naar Japan te gaan. Echter, omdat we beiden druk zijn met onze baan was er nooit tijd voor. Toen we eindelijk een periode vonden die voor ons beide uit kwam was ik in de wolken, maar de reis moest nog wel geboekt worden. Eigenlijk per toeval ontdekten we Xplore Travel doordat een vriendin me het bedrijf aanraadde. Xplore Travel was perfect voor ons! Ze snapten helemaal wat wij wilden. Na een persoonlijk gesprek te hebben gehad met Simone, waren we er helemaal uit, ze wist alles! Wij houden van afwisseling, lekker eten en willen graag lokale mensen ontmoeten. Simone van Xplore Travel heeft een prachtige reis in elkaar gezet voor ons. Onze gids was een jonge vrouw, maar ze wist precies waar ze het over had, vertelde over haar familie, de geschiedenis en het leven in Japan.

Na een lange vlucht waren we wel toe aan wat rust en we waren dan ook blij toen we het prachtige Japans ingerichte hotel zagen. Klein, charmant, luxe en een vriendelijke ontvangst. De dagen in Tokyo waren hemels, zo liet de gids ons haar favoriete plekjes zien om te shoppen en maakte we een wandeling door een klein park middenin de stad waar allerlei mensen muziek- en theater uitvoerden. Heel sfeervol, en je zag het echte leven van Tokyo erin terug.

In Kyoto was een speciaal arrangement voor ons verzorgd om van de lokale producten te proeven dat werkelijk fantastisch was en we hebben op een rustig plekje ons eigen wenskaartje kunnen ophangen. Onze gids was zo vriendelijk ook een Japans wenskaartje te vertalen want we waren eigenlijk wel nieuwsgierig. Al met al was het een prachtige reis en ik ben blij dat ik samen met mijn dochter op pad ben gegaan, super verzorgd door Xplore Travel.

Lees hier het reisverhaal van Anna en Willem in India.

Voel je gezegend in de Chureito Pagoda!

“Bezoek de Chureito Pagoda in Japan en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over Mt. Fuji. Vooral in de lente en herfst is het hier prachtig”.

Aanschouw de oude Japanse tradities

“Woon in de avond een geisha voorstelling bij. Een prachtige manier om de traditionele cultuur van Japan te ervaren”.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.