Baby orang-oetan Borneo kleiner

“ONTDEKKINGSTOCHT DOOR MALEISIË”
REISVERHAAL VAN GERD-JAN

“ONTDEKKINGSTOCHT DOOR MALEISIË” REISVERHAAL VAN GERD-JAN

Ik had echt even een pauze nodig en via de Columbus website ontdekte ik Xplore Travel. Ik was al een tijdje op zoek naar een club die voor mij de perfecte reis in elkaar kon zetten, maar kon niet een bedrijf vinden dat mij wist te raken tot ik met Simone van Xplore Travel sprak. Ik heb toen aan haar mijn reisvoorstel en planning overgelaten. Ik wilde graag een combinatie van natuur, stad en dieren en vooral rust en luxueus verwend worden, na zo’n druk jaar. Met hoge verwachtingen en uiteraard nieuwsgierig naar wat ik zou beleven stapte ik in het vliegtuig. Toen ik eenmaal op Kuala Lumpur was geland werd ik al opgewacht door mijn gids die mij verder hielp naar het hotel. Na een slechte nacht te hebben gehad ging ik eigenlijk chagrijnig de eerste dag op pad. Dat verdween echter meteen toen ik op de steiger kwam voor een rustige VIP rondvaart. Na Kuala Lumpur vanaf het water te hebben gezien en een magnifieke lunch werd ik verder geleid naar de Batu grotten. Het meest bijzondere vond ik de donkere grot waar ik een privé rondleiding kreeg en met speciale nachtkijkers het geluk had de Vladeurspin te spotten.

Na Kuala Lumpur verkend te hebben trokken we verder naar het tropisch regenwoud. Bij aankomst was er een speciale plek voor mij geregeld waar ik de beste kans had om de vogels en dieren die in het woud leefde te zien. Mijn gids wist me veel te vertellen over alle dieren die ik wist te spotten, wat de ervaring des te rijker maakte. Ik had zelfs de kans een orang-oetan baby en moeder te zien door het goed verscholen plekje waar ik zat. Uiteindelijk was mijn vakantie fantastisch en ik zou het zo weer doen. Dank aan Xplore Travel voor de prachtige reis!

Lees hier het reisverhaal van Anne en Loes

Vind je innerlijke rust in Kek Lok Si in Penang

“Kek Lok Si is het grootste tempelcomplex in Maleisië en tevens een bedevaartsplaats. Een mooie manier om de religie te ervaren”.

Bezoek de Cameron Highlands

“Maak een bezoekje aan een lokale theeplantage en ervaar het leven op het platte land van Maleisië”.

ONTDEK HOE FASCINEREND, INSPIREREND EN FANTASTISCH DE WERELD IS.
WIJ OPENEN DEUREN DIE VOOR ANDEREN GESLOTEN BLIJVEN.
UW REIS WORDT EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

ONZE PASSIE VOOR REIZEN VERTALEN WIJ GRAAG IN EEN BIJZONDERE, EXCLUSIEF EN INSPIRERENDE REIS VOOR U . WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS OM SAMEN, PERSOONLIJK UW REIS TE ONTWERPEN.